Fourage

Duits kruidenhooi

Een natuurlijk hooi dat geoogst wordt in de bergweidegebieden in Duitsland. Het bestaat uit een mix van diverse soorten gras en kruiden en is afkomstig van onbemest land. De voedingswaardes van het hooi zijn schraal, laag in eiwit en suikers, maar bevat wel de nodige vitamine en mineralen.

 

Leverbaar in; grote balen van ongeveer 350 kg en kleine pakjes van ongeveer 20 kg.

Tarwestro

Tarwestro is geschikt voor vele doeleinden. Het is een goede bodembedekker voor in de stal, maar ook geschikt voor het afdekken van bloembollen of vorstgevoelige gewassen. Voor paarden en koeien is tarwestro de perfecte oplossing als droge en comfortabele bodembedekking. Stro neemt veel vocht op en is isolerend.

 

Leverbaar in; grote balen van ongeveer 400 kg en kleine pakjes van ongeveer 22 kg.

Houtkrullen fijn

De houtvezel Classic is een vrijwel stofvrij product. Het is een goede stalbedekking voor paarden, de gevoelige longen en luchtwegen worden met dit stofvrije materiaal zo min mogelijk belast. Het ideale strooisel voor paarden en knaagdieren met een goed absorptievermogen.

 

Leverbaar in; verpakte pakken met een strooivolume van 550 liter.

Houtkrullen grof

 

Grove houtkrullen absorberen meer vocht dan stro en zijn een veel gebruikt strooisel voor in de paardenstal, bij knaagdieren of pluimvee. De houtkrullen zijn een goede keuze voor paarden met luchtweg problemen, kippen en kleinvee, doordat het stofvrij is en niet gegeten wordt.

 

Leverbaar in; verpakte pakken met een strooivolume van 650 liter.

Gerstestro

Gerstestro is zachter en smakelijker dan tarwestro, het bevat iets meer voederwaarde dan bijvoorbeeld tarwestro en wordt door smaak en structuur iets beter opgenomen.

 

Leverbaar in; grote balen van ongeveer 400 kg en kleine pakjes van ongeveer 25 kg.

Timothee Hooi

Timothee hooi is een voedzaam, langvezelig gras dat bijzonder populair is. Het hooi is rijk aan vezels en laag in eiwit en calcium met een laag suiker- en zetmeelgehalte, wat het ideaal maakt voor dagelijkse voeding en om gezonde darmwerking en tanden te bevorderen. Daardoor is het zeer geschikt voor paarden met een gevoelige stofwisseling.

 

Leverbaar in; grote balen van ongeveer 400 kg.

Vlas

 

Vlasstrooisel is een 100% natuurlijk product. Het is een ideale bodembedekker in de paardenhouderij, het is zuinig en gemakkelijk in onderhoud. Doordat het vezel- en stofvrij is, voorkomt het irritaties aan luchtwegen of ogen van het paard. Het heeft een groot absorberend vermogen en daarnaast is het zeer milieuvriendelijk. Vlas neemt 12 keer meer vocht op dan stro en ongeveer 4 tot 6 keer meer dan houtkrullen.

 

Leverbaar in; verpakte pakken van 22 kg.

Hemparade

Hemparade van Hempflax is hygiënisch en stofvrij, voorkomt luchtwegaandoeningen en allergische reacties. Het is schok dempend in de stal en klontert niet, ideaal voor hoefdieren, dus zeer geschikt voor dierenverblijven van elke omvang. Het absorbeert vocht en geur en is 100% natuurlijk en volledig composteerbaar!

 

Leverbaar in; verpakte pakken van 14 kg.

Titel

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec id diam vel justo ornare cursus sed vitae odio. Nam nec lorem eu diam laoreet placerat a eu mauris. Integer id sapien justo. Nam congue ornare neque nec tempor. Praesent dictum mi quis eros feugiat maximus. Etiam ullamcorper odio nec ornare efficitur. Nullam malesuada ligula sit amet gravida accumsan. Sed luctus est ac felis mattis accumsan. Interdum et malesuada fames ac ante ipsum primis in faucibus. Etiam posuere pharetra justo in luctus. Vivamus dapibus, est quis tempus ornare, velit enim gravida mi, sit amet sodales nunc nisl a orci. Mauris nisi elit, tincidunt sit amet risus a, imperdiet porttitor odio. Integer vitae risus ut leo congue venenatis.